Over Loftly

Eind 2014 begonnen wij, Glenn Severin & Jan-Maarten de Reus, na onze studies Loftly. Met onze achtergronden in Bedrijfskunde en Vastgoed & Makelaardij zijn we vanuit het niks begonnen in de short-stay verhuur. Met één appartement, een goed humeur en geen ervaring, hebben wij inmiddels een aardig portfolio opgebouwd en de nodige ervaring opgedaan.

Wij zijn Loftly, een short-stay verhuurmakelaar. Loftly ontzorgt de woningbezitter of investeerder die hun woning (tijdelijk) wilt verhuren maar geen tijd heeft om dit zelf te managen. Wij nemen alle aspecten van het (tijdelijke) verhuurtraject uit handen.  Het huren van een lokale woning is voor veel expats of internationale studenten een leuk alternatief voor de vaak standaard hotelervaring als zij voor een aantal maanden in Rotterdam moeten zijn. Het is dé uitgelezen mogelijkheid om een onbekende stad als een local te ervaren en daarmee het gevoel te hebben een beetje thuis te zijn.

Toen wij net begonnen met Loftly waren wij eigenlijk een soort Airbnb manager. Wij verhuurden destijds veel woningen als vakantieverhuur, dus vooral nachten en soms weken. Begin 2018 is er een landelijk Airbnb beleid gekomen waardoor het alleen maar mogelijk werd om woningen van particulieren 60 nachten per jaar via Airbnb te verhuren. Belangrijkste voorwaarde is dat de hoofdbewoner wel ingeschreven moet staan op het verhuur adres. Aangezien wij ook een aantal panden voor investeerders verhuren, was Airbnb verhuur voor deze klanten helaas niet meer mogelijk. Vandaar dat we toen eigenlijk grotendeels zijn overschakelt naar short-stay verhuur vanaf een maand op contractbasis. Sindsdien verhuren wij eigenlijk alles op tijdelijke basis vanaf een maand tot maximaal twee jaar. Wij merkten direct dat hier ook veel vraag naar is en dat er maar weinig verhuurmakelaars short-stay aanbieden.

Wij proberen continu om onze diensten te verbeteren en ons merk te versterken. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen. Wij staan open voor allerlei soorten samenwerkingen en concepten.