Dit ongemeubileerde appartement ligt in het centrum van Rotterdam nabij de Stadsdriehoek. Een levendige buurt en binnen handbereik van alle stadse faciliteiten, wat een unieke mix biedt tussen wonen, werken en leven waarbij er altijd iets nieuws te ontdekken valt! De omgeving kenmerkt zich als historisch havengebied in combinatie met diverse hotspots en is dag en nacht in beweging. Op loopafstand van de bruisende Oude Haven, de markthal en de Gele Kanarie, maar ook de centrale bibliotheek, de wekelijkse (vers)markt op het levendige Binnenrotteplein en fijne winkelstraten zoals de Meent en de Koopgoot.

BEGANE GROND
Gesloten entree met bellentableau en brievenbussen. Toegang tot het trappenhuis en eigen (fietsen)berging in de onderbouw

TWEEDE VERDIEPING
Entree in de hal met meterkast. Aan de voorzijde bevind zich de woonkamer van het appartement. Vanuit de hal is keuken bereikbaar welke is gelegen aan de achterzijde. De ruime keuken beschikt over een brede raampartij en is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een koel- vriescombinatie, combi-oven en een elektronische kookplaat met een afzuigkap. De achterzijde zal toegang bieden naar het balkon op het zuiden, waar je de gehele dag van de zon kan genieten. Vanuit de hal is de hoofdslaapkamer aan de achterzijde, de aparte toiletruimte met fonteintje en de badkamer bereikbaar. De moderne badkamer beschikt over een wastafel en douche.

NB
– 1 maand borg.
– er is geen centrale verwarming, er zijn hoogwaardige vaste elektrische radiatoren.

Beheerd door Jan Maarten Woning ID #6524
beds 0 Bedden
showers 1 Badkamers
people 2 Personen
house Centrum

Voorzieningen

  • Badkamer
  • Balkon
  • Inductie kookplaat
  • Koelkast
  • Oven

De wijk Centrum

Rotterdam is een havenstad gelegen in het westen van Nederland, in de provincie Zuid-Holland. De stad is gelegen aan de Nieuwe Maas, een van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. De haven van Rotterdam, lange tijd de grootste ter wereld, is de grootste en belangrijkste van Europa. Het havengebied strekt zich uit over een lengte van 40 kilometer.

Meer info over Centrum