Volledig gerenoveerd en gemeubileerd appartement in Kralingen. In de nabije omgeving bevinden zich tal van leuke plekken. Met onder andere het Kralingse bos en de Lusthofstraat  heeft Kralingen genoeg mogelijkheden om wat vrije tijd te besteden. Daarnaast ligt De Kortekade vlakbij metrostation Gerdesiaweg.

Indeling:
Entree van het appartement op de begane grond. Bij binnenkomst krijg je direct toegang tot alle ruimtes. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement. De open keuken beschikt over een koelkast met vriesvak, vaatwasser, oven, magnetron, wasmachine en een gasfornuis met daarbij een afzuigkap. Via de woonkamer kun je de ruime tuin bereiken, die op het zuiden ligt. De tuin biedt genoeg ruimte om lekker in de zon te zitten en heeft tevens ook een berging.

De slaapkamer, die zich aan de voorzijde van het appartement bevindt. De badkamer beschikt over een toilet, een wastafel met enkele kraan, designradiator en een inloopdouche.

Specificaties:
– Begane grond;
– Ruime tuin incl. berging;
– Geschikt voor een koppel of een enkel persoon;
– Volledig gerenoveerd in 2022
– Max. duur: 12 maanden

Beheerd door Jan Maarten Woning ID #7844
beds 1 Bedden
showers 1 Badkamers
people 2 Personen
house Kralingen

Voorzieningen

  • Badkamer
  • Gestoffeerd
  • Inductie kookplaat
  • Inloopdouche met regendouche
  • Inschrijving mogelijk
  • Koel-vriescombinatie
  • Oven

De wijk Kralingen

Het gebied dat tegenwoordig bekend staat als Kralingen is een deel van het oude Ambacht Kralingen tussen de A16, de Boezemsingel, de Maas en het Kralingsebos. Kralingen valt in hoofdlijnen uiteen in twee delen: Kralingen-Oost wat ruim opgezet is met veel groen, van oudsher een woongebied voor welgestelden en Kralingen-West wat meer het karakter heeft van een volkswijk. Hoge dichtheid met veel boven- en benedenwoningen.

Meer info over Kralingen