Gestoffeerd appartement dat beschikt over een authentieke balkconstructie, gelegen aan de ‘s-Gravendijkwal. In de wijk waarin het appartement staat, het Oude Westen, bevinden zich winkels, lunchzaakjes en restaurants. Het appartement ligt dichtbij de Nieuwe Binnenweg en op ongeveer 20 minuten lopen van Rotterdam Centraal en het centrum.

Indeling:
Via een gezamenlijke trapopgang bereik je de entree van het appartement op de derde verdieping. De entree geeft direct toegang tot alle ruimtes. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement. De open keuken beschikt over een koelkast, vriezer, oven, vaatwasser, gasfornuis en een afzuigkap.

Er zijn drie slaapkamers die zich aan de achterkant van het appartement bevinden. Een slaapkamer bevindt zich naast de keuken en de andere bevinden zich als het ware op een split-level en zijn te bereiken via de gang. De badkamer beschikt over een riante wastafel met dubbele kraan, designradiator, douche en toilet. Daarnaast is er ook een tuin aanwezig die bereikt kan worden via de eerste slaapkamer.

Specificaties:
– Begane grond;
– Geschikt voor een koppel of een enkel persoon;
– Volledig gerenoveerd in 2016

Beheerd door Jan Maarten Woning ID #1014
Bereikbaarheid
Tram Lijn 4, 21, 23 and 24
Metro Station Dijkzigt
beds 0 Bedden
showers 1 Badkamers
people 3 Personen
house Oude Westen

Voorzieningen

  • Badkamer
  • Inclusief GWL
  • Inschrijving mogelijk
  • Koelkast
  • Oven
  • Tuin
  • Vaatwasser

De wijk Oude Westen

The Oude Westen is a lively neighborhood with its own identity: cozy and intimate, young and cosmopolitan. The ethnic composition of the neighborhood has always been diverse. People who find attractive cosmopolitan living environments feel immediately at home in Rotterdam West. The Oude Westen offers space to pioneer and invest in living and doing business. This value increases the attractiveness and attraction of the Old West for people outside the neighborhood. It forms the basis for the marketing of the Old West as ‘the other center of the city’.

Meer info over Oude Westen