Appartement in het bruisende centrum van Rotterdam. Dit appartement is gelegen aan de Meent en de Goudsesingel, een toplocatie in het stadshart van Rotterdam! De bruisende Stadsdriehoek biedt een unieke mix tussen wonen, werken en leven en is daardoor continu in beweging. Het gebied ademt een sfeer van een historische havengebied gecombineerd met hippe hotspots. Zo hoef jij je absoluut niet te vervelen! De populairste plekken zijn letterlijk om de hoek te vinden, waaronder de Pannekoekstraat, de Meent en de Markthal. Hier kun je optimaal genieten van leuke winkels, boetiekjes, restaurants en barren/cafés. Met de Gele Kanarie, Brasserie Pierre en Bokaal om de hoek heb je ruime keuze om te borrelen en te dineren en ook de Meent biedt talloze gezellige eet en shop mogelijkheden.

Begane grond:
Gesloten portiek met twee liften, trappenhuis, brievenbussen en bellentableau met intercom.

Tweede etage:
Je komt binnen in de hal die je in het royale leefgedeelte brengt. De open ruimte heeft heerlijk grote raampartijen waardoor het geheel erg licht is. Aansluitend aan de woonkamer heb je de open keuken die is voorzien van een fornuis en combimagnetron. Een praktische keuken waar je heerlijk kan koken! Vanuit de keuken stap je op het balkon. Hier vandaan heb je een stads uitzicht op de Goudsesingel. Hier leeft het elke dag!

Terugkomend in de hal bereik je de eerste slaapkamer (ca. 12 m2) die beschikt over een inpandige kast en over dezelfde grote raampartijen als de andere vertrekken. Door deze kamer stap je de tweede slaapkamer binnen van gelijkwaardige grote (circa 12m2). Ruimte genoeg! Hier vandaan kom je in de badkamer welke beschikt over een ruime douchecabine en een wastafel. De slaapkamer heeft een grote inbouwkast met schuifdeuren voor genoeg opbergruimte. Tevens heb je in de hal een separaat toilet en de meterkast.

Berging:
Bij de woning behoort een berging (ca. 4 m2) die in de onderbouw gesitueerd is.

Beheerd door Jan Maarten Woning ID #6448
beds 0 Bedden
showers 1 Badkamers
people 2 Personen
house Centrum

Voorzieningen

  • Badkamer
  • Balkon
  • Berging
  • Koelkast
  • Was-/droogcombinatie

De wijk Centrum

Rotterdam is een havenstad gelegen in het westen van Nederland, in de provincie Zuid-Holland. De stad is gelegen aan de Nieuwe Maas, een van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. De haven van Rotterdam, lange tijd de grootste ter wereld, is de grootste en belangrijkste van Europa. Het havengebied strekt zich uit over een lengte van 40 kilometer.

Meer info over Centrum