Gestoffeerd appartement dat beschikt over een authentieke balkconstructie, gelegen aan het Middellandplein. In de wijk waarin het appartement staat, het Oude Westen, bevinden zich winkels, supermarkten en lunchzaakjes als de Urban Espressobar en Juffrouw Van Zanten. Het appartement ligt op ongeveer 15 minuten lopen van Rotterdam Centraal en het centrum.

Indeling:
Via een gezamenlijke trapopgang bereik je de entree van het appartement op de tweede verdieping. Na de entree volgt een inpandige trap naar de derde verdieping waarbij je direct toegang krijgt tot alle ruimtes. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement. De open keuken beschikt over een koelkast, vriezer, oven, vaatwasser, inductiekookplaat en een afzuigkap.

De slaapkamer bevindt zich aan de voorkant van het appartement. Tevens zijn er opberglades aanwezig in de ruimte tussen de keuken en de slaapkamer. De badkamer beschikt over een wastafel met enkele kraan, douche en toilet.

Specificaties:
– Derde verdieping, er is geen lift aanwezig;
– Geschikt voor een koppel of een enkel persoon;
– Volledig gerenoveerd in 2017;

Beheerd door Jan Maarten Woning ID #1152
Bereikbaarheid
Bus Lijn 38 en 40
Tram Lijn 21, 23 en 24
beds 0 Bedden
showers 1 Badkamers
people 2 Personen
house Oude Westen

Voorzieningen

  • Badkamer
  • Inschrijving mogelijk
  • Koelkast
  • Oven
  • Vaatwasser

De wijk Oude Westen

The Oude Westen is a lively neighborhood with its own identity: cozy and intimate, young and cosmopolitan. The ethnic composition of the neighborhood has always been diverse. People who find attractive cosmopolitan living environments feel immediately at home in Rotterdam West. The Oude Westen offers space to pioneer and invest in living and doing business. This value increases the attractiveness and attraction of the Old West for people outside the neighborhood. It forms the basis for the marketing of the Old West as ‘the other center of the city’.

Meer info over Oude Westen