Gestoffeerd appartement dat beschikt over een authentieke balkconstructie, gelegen aan het Middellandplein. In de wijk waarin het appartement staat, het Oude Westen, bevinden zich winkels, supermarkten en lunchzaakjes als de Urban Espressobar en Juffrouw Van Zanten. Het appartement ligt op ongeveer 15 minuten lopen van Rotterdam Centraal en het centrum.

Indeling:
Via een gezamenlijke trapopgang bereik je de entree van het appartement op de eerste verdieping. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde. De open keuken beschikt over een koelkast, vriezer, oven, vaatwasser, inductiekookplaat en een afzuigkap.

De slaapkamer bevindt zich aan de achterkant van het appartement en bevat een inloopkast. De badkamer beschikt over een wastafel met enkele kraan en douche. Daarnaast is er een apart toilet aanwezig met fonteintje.

Specificaties:
– Eerste verdieping, er is geen lift aanwezig;
– Geschikt voor een koppel of een enkel persoon;
– Volledig gerenoveerd in 2017;
– Voorschot gas/water/elektra = €125, is inclusief
– Servicekosten €50,- is inclusief

Beheerd door Jan Maarten Woning ID #1103
Bereikbaarheid
Bus Lijn 38 en 40
Tram Lijn 21, 23 en 24
beds 0 Bedden
showers 1 Badkamers
people 2 Personen
house Oude Westen

Voorzieningen

  • Badkamer
  • Inschrijving mogelijk
  • Koelkast
  • Oven
  • Vaatwasser

De wijk Oude Westen

Het Oude Westen is een levendige wijk met een eigen identiteit: gezellig en intiem, jong en kosmopolitisch. Van oudsher is de etnische samenstelling van de wijk divers. Mensen die kosmopolitisch woonmilieu aantrekkelijk vinden, voelen zich onmiddellijk thuis in het Oude Westen. Het Oude Westen biedt ruimte om te pionieren en te investeren in wonen en ondernemen. Deze waarde vergroot de aantrekkelijkheid en de aantrekkingskracht van het Oude Westen voor mensen van buiten de wijk. Het vormt de basis voor de marketing van het Oude Westen als ‘het andere centrum van de stad’.

Meer info over Oude Westen