Authentiek gestoffeerd appartement gelegen aan de ‘s-Gravendijkwal in Rotterdam Centrum. Gebouwd begin 1900 waarbij veel van de originele details nog intact zijn. De ervaring in het appartement staat haaks op de verwachting die je hebt bij de locatie, namelijk kalm en rust.
Het appartement ligt op een centraal gelegen locatie aan de rand van het centrum om de hoek bij de levendige Kruiskade. Op loopafstand van het appartement bevinden zich vele (afhaal) restaurants, cafe’s en winkels. Ook het Centraal station van Rotterdam is op 5-8 minuten loopafstand gelegen.
Het appartement biedt plaats voor een tot twee personen. Er is centrale verwarming aanwezig en dubbel glas in de gehele woning. Tevens is er een ruim terras aanwezig gelegen op het Oosten met een prachtig uitzicht op een groene binnentuin.
De ruimte:

De grootte van het appartement is 69 m2. Er is een ruime woonkamer, kleine eetkamer met een tafel, twee stoelen en een bank voor het geval je gasten hebt. Een grote slaapkamer bevestigd aan het balkon. De keuken is volledig uitgerust met magnetron, vaatwasser en apart gasfornuis met oven en heeft toegang tot het balkon. Er is een kleine badkamer met douche en toilet en in de slaapkamer en hal vindt u verschillende ingebouwde kasten die u kunt gebruiken om uw kleding en persoonlijke bezittingen op te bergen.

Prijsopbouw:
– 1250 euro kale huur
– 200 euro voorschot gas water en licht
– 58 euro voorschot internet & tv
– 52 euro servicekosten overig (schoonmaak algemene ruimtes, onderhoud cv en glazenbewassing)

Beheerd door Jan Maarten Woning ID #6612
Bereikbaarheid
Rotterdam Centraal Station 5-8 minuten loopafstand
beds 0 Bedden
showers 1 Badkamers
people Personen
house Centrum

Voorzieningen

  • Badkamer
  • Balkon
  • Combi-oven-magnetron
  • Gestoffeerd
  • Inclusief GWL
  • Inschrijving mogelijk
  • Internet
  • Koelkast
  • Vaatwasser

De wijk Centrum

Rotterdam is een havenstad gelegen in het westen van Nederland, in de provincie Zuid-Holland. De stad is gelegen aan de Nieuwe Maas, een van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. De haven van Rotterdam, lange tijd de grootste ter wereld, is de grootste en belangrijkste van Europa. Het havengebied strekt zich uit over een lengte van 40 kilometer.

Meer info over Centrum