Gestoffeerd appartement aan de Benthuizerstraat, gelegen in het Oude Noorden. In de wijk zijn tal van leuke winkels, lunchzaakjes en kleine, creatieve bedrijven te vinden. Gelegen in een gemêleerde wijk is de afstand tot de dichtstbijzijnde supermarkt nog geen 300 meter. Het bruisende centrum is vanaf hier goed te bereiken via de Bergweg, en Rotterdam Centraal ligt op ongeveer 25 minuten lopen van de locatie.

Indeling:
Via een eigen trapopgang bereik je de entree van het appartement op de eerste verdieping. Entree geeft direct toegang tot alle kamers. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft veel lichtinval door de raampartijen aan de achterzijde. De open keuken beschikt over een koelkast met vriesvak, oven, vaatwasser en een gasfornuis met een afzuigkap.

Het appartement heeft twee slaapkamers. Beide slaapkamers liggen aan de voorzijde van het appartement. De rechter slaapkamer (vanuit de woonkamer gezien) is 2,06 meter breed en 3,21 meter lang en daarmee breed genoeg voor een bed van twee meter. Een langer bed zou in de lengte gezet kunnen worden. De andere slaapkamer is 1,90 meter breed en 3,12 meter lang (bekijk de afbeeldingen om een indicatie te krijgen hoe je de slaapkamers kunt inrichten). De badkamer beschikt over een wastafel met enkele kraan en douche. Daarnaast is er ook een apart toilet aanwezig. Ook is er een ruim dakterras aanwezig.

Specificaties:
– Eerste verdieping, er is geen lift aanwezig;
– Dakterras;
– Geschikt voor 2 personen

Beheerd door Jan Maarten Woning ID #3081
beds 0 Bedden
showers 1 Badkamers
people 2 Personen
house Oude Noorden

Voorzieningen

  • Badkamer
  • Dakterras
  • Inschrijving mogelijk
  • Internet
  • Koelkast
  • Oven
  • Vaatwasser
  • Wasmachine

De wijk Oude Noorden

Het Oude Noorden kent pleinen, singels en gezellige vooroorlogse straatjes. De oude volkswijk zit vol diversiteit en tegenstellingen. Jong, oud, rijk, arm, studenten, acteurs, kunstenaars en winkeliers wonen en werken er naast elkaar.

Meer info over Oude Noorden