Handelsplein
Volledig gemeubileerd appartement aan het Handelsplein, gelegen op de Kop van Zuid. Op loopafstand ligt hotel New York, Katendrecht, Het Nieuwe Luxor Theater, Het Fotomuseum en Lantaren Venster. De afstand van het Handelsplein tot Rotterdam Centraal en het centrum is ongeveer 20 minuten reizen met het openbaar vervoer.
Indeling:
Via een gezamenlijke portiek bereik je de entree van het appartement op de derde verdieping. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een comfortabele bank en een eettafel met 6 stoelen. De open keuken beschikt over een koelkast, vriezer, oven, magnetron, gasfornuis en afzuigkap.
Via een inpandige trap bereik je de slaapverdieping. De grote slaapkamer, die zich aan de voorzijde van het appartement bevindt, bevat een tweepersoonsbed en een kledingkast. De tweede slaapkamer is uitgerust met een eenpersoonsbed en een kledingkast. De badkamer beschikt over twee wastafels met enkele kraan, toilet en een douche. De woonkamer geeft toegang tot het dakterras.
Specificaties:
– Derde verdieping;
– Dakterras;
– Geschikt voor een koppel;
Bus | Lijn 32, 47 en 66 |
---|---|
Tram | Lijn 23 en 25 |
Voorzieningen
- Badkamer
- Bedlinnen
- Dakterras
- Föhn
- Gemeubileerd
- Handdoeken
- Inclusief GWL
- Internet
- Koelkast
- Magnetron
- Oven
- Strijkijzer
- TV
- Vaatwasser
- Wasmachine
De wijk Kop van Zuid
Kop van Zuid ligt tegenover het centrum van Rotterdam. De Erasmusbrug, Willemsbrug en de metro ontsluiten de noordoever, waardoor de wijk een belangrijke verbinding vormt tussen ’Noord’ en ’Zuid’. Laan op Zuid en Posthumalaan zijn de belangrijkste verkeersaders van Kop van Zuid. In het oosten van de wijk ligt het Entrepotgebied met veel winkels, horeca en voorzieningen. In de wijk staat veel nieuwbouw, waaronder ook veel hoogbouw. Daarnaast zijn er ook enkele monumentale panden, soms al bijna anderhalve eeuw oud. Wie van architectuur houdt, kijkt op dit schiereiland zijn ogen uit. De beroemdste starchitects ter wereld zetten hier gebouwen neer. Álvaro Siza, Renzo Piano, Francine Houben, Norman Foster en ook ‘onze eigen’ Rem Koolhaas uit Rotterdam. Zijn ‘De Rotterdam’ springt het meest in het oog.
Meer info over Kop van Zuid